Păcănele online în România

Pagina principală » Păcănele online în România
Data publicatiei: 18.05.2022
Data actualizării: 01.12.2023

N-a fost nicicând mai ușor să te bucuri de jocurile tale preferate dintr-un cazino. Sloturile, sau păcănelele, așa cum sunt cunoscute de către toți jucătorii pasionați, sunt aduse tot mai aproape de aceștia. Odată cu dezvoltarea tot mai amplă a tehnologiei, și cu internetul care a devenit o parte din viața noastră, și jocuri păcănelele și-au găsit calea în online.

Mai mult, conform jucătorilor, păcănelele online au devenit rapid cele mai populare jocuri cu păcănele online pe bani reali din industria cazinourilor online. Însă cum vei știi să alegi cele mai bune păcănele online?

Află din articolul nostru tot ce trebuie să știi despre păcănele fără bani online din România și care sunt avantajele și dezavantajele pe care le poți avea dacă alegi să joci păcănele gratis sau cu jocuri pacanele online pe bani.

Ghidul de față va cuprinde informații precum:

 1. Ce să alegi între păcănele gratis și păcănele cu bani reali?
 2. Cum funcționează păcănelele online?
 3. Păcănele online pe bani disponibile pe mobil sau desktop
 4. Modalități de plată atunci când joci la păcănelele online
 5. Ce bonusuri oferă păcănelele online?
 6. Cum să alegi păcănelele potrivite?
 7. Cei mai importanți furnizori din industria jocuri cu pacanele online cu bani reali
 8. Cele mai frecvente întrebări

Ce să alegi între păcănele gratis și păcănele cu bani reali?

Ți-ai ales cazinoul online preferat, însă nu știi ce să alegi între păcănele gratis și păcănele cu bani reali? Majoritatea cazinourilor online pun la dispoziția jucătorilor o gamă variată de jocuri de păcănele care pot fi jucate și gratis. Deși nu poți câștiga bani reali atunci când joci la păcănelele gratis, această opțiune îți oferă o oportunitate de a învăța cum funcționează fiecare joc și de a te familiariza cu tabelul de câștiguri înainte de a apăsa cu adevărat pe butonul spin.

Iată care sunt jocurile de păcănele gratis pe care le poți încerca fără a depune sume reale de bani: Sizzling Hot Deluxe, Shining Crown, 5 Dazzling Hot, Burning HOT, Sweet Bonanza, Dice & Roll, 40 Super Hot, Book of Ra Deluxe, 40 Burning Hot, 30 Spicy fruits, Fire joker, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Book of Dead, Wild Clover 777 etc.

Pe de altă parte, dacă te-ai decis să încerci jocuri pacanele online cu bani reali, află că majoritatea cazinourilor online susțin că oferă multe bonusuri jucătorilor noi și celor existenți. Odată cu deschiderea unui cont cont, jucătorii pot revendica anumite bonusuri sub formă de spinuri gratuite. Însă, conform platformelor de cazinouri online, bonusurile fără depunere sunt condiționate de efectuarea unei depuneri pentru a încasa și retrage câștigurile. Te sfătuim să citești Termenii și Condițiile de rulaj pentru a nu pierde câștigurile obținute din spinurile gratuite.

Cum funcționează păcănelele online?

Majoritatea cazinourilor online se pot lăuda cu o selecție variată de jocuri de noroc. Însă, printre cele mai populare se numără păcănelele online, în special păcănelele gratis.

Jocuri pacanele datează încă din anii ’90, când caracterul aleatoriu al acestor aparate online romania gratis era determinat mecanic. Însă, odată cu trecerea în online, rezultatul spinurilor sunt determinate acum de către un algoritm matematic. Pentru ca jucătorii să se poată bucura de un joc corect de fiecare dată, păcănelele online se bazează pe tehnologia RNG (Random Number Generator) care asigură un caracter aleatoriu pentru fiecare spin.

Însă ce înseamnă mai exact RNG și cum funcționează?

În spatele fiecărui jocuri păcănele online există un software care selectează numere aleatorii în mod constant. Astfel, RNG generează sute de numere în fiecare secundă cuprinse între zero și patru miliarde. Fiecare dintre aceste numere vor corespunde unui rezultat diferit pentru fiecare spin, iar numărul generat la momentul apăsării butonului va determina dacă ai câștigat sau nu.

Mai pe scurt:

 • Jucătorul apasă butonul de spin care va determina un număr aleatoriu.
 • Modulul matematic din software-ul jocului „traduce” numărul și decide unde va trebui să se oprească rola.
 • Rolele se opresc și jocul calculează rezultatul spinului.
 • Jucătorul află dacă a câștigat sau nu.

Păcănele online disponibile pe mobil sau desktop

Conform platformelor de cazinouri online, acestea oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de păcănelele online și de pe mobil sau desktop. Fiecare dintre acestea descriu în detaliu aplicațiile optimizate pe care le pun la dispoziție, cât și modalitățile prin care acestea pot fi descărcate.

Utilizatorii din România pot descărca aplicațiile pentru Android direct de pe site-ul operatorului economic, iar în cazul aplicațiilor pentru IOS acestea pot fi descărcate pe mobil direct din App Store.

Majoritatea aplicațiilor sunt create cu ajutorul tehnologiei HTML5, fiind accesibile și direct în browser pentru ca jucătorii să aleagă dintr-un pachet uriaș de jocuri păcănele gratis direct pe laptop sau desktop.

Mai mult, anumite platforme de cazinouri online susțin că oferă bonsuri speciale utilizatorilor care joacă la păcănele online direct din aplicațiile mobile. Nu trebuie decât să descarci aplicația și vei putea revendica un set de spinuri gratuite și alte fonduri bonus. Citește cu atenție Termenii și Condițiile pentru a putea câștiga bani reali.

Modalități de plată atunci când joci la păcănelele online

Atunci când vine vorba de modalitățile de plată, platformele de cazinouri online susțin că pun la dispoziția utilizatorilor o gamă destul de variată atât de depunere, cât și de retragere. Conform jucătorilor, printre cele mai populare modalități de depunere și retragere se numără cardurile bancare și portofelele electronice.

Procesul de alimentare este asemănător pentru toate modalitățile de depunere. Accesează metoda de depunere dorită (de exemplu VISA), selectează suma pe care dorești să o adaugi în cont (poți alege dintre sumele prestabilite, sau introduce manual suma dorită), introdu datele plății (număr card, data expirării cardului, codul de securitate aflat pe spatele cardului) și fă clic pe butonul „Depunere”. Însă, conform cazinourilor online, acestea percep un comision de depunere de 2%.

Procesul de retragere:

Card bancarPortofel electronic
Comisionde retragere micComision de retragere de până la 10%
Retrageri procesate în 72 de oreRetrageri procesate în câteva minute

Ce bonusuri oferă păcănelele online?

Pentru a face totul mai atractiv, cazinourile online susțin că oferă o gamă variată de bonusuri atât jucătorilor noi, cât și celor existenți. Iată câteva dintre bonusurile pe care le poți primi dacă te decizi să te joci la păcănelele gratis sau cu bani reali:

Bonus de bun-venit

Bonusul de bun-venit este un bonus acordat jucătorilor noi. Dacă te-ai jucat la păcănelele gratis și te-ai decis să începi să joci pe bani reali, află că jucătorii noi pot primi un bonus de bun-venit cuprins între 100% și 200%. Astfel, dacă faci o depunere de 500 de lei, vei juca cu 1,000 lei în cazul bonusului de 100% și cu 1,500 de lei în cazul bonusului de 200%. Însă, anumite cazinouri online impun condiții de rulaj de aproximativ 15x.

Bonus fără depunere

Un alt bonus este bonusul fără depunere care îți permite să joci la păcănelele gratis fără bani a fi nevoit să faci o depunere în bani reali. Însă, pentru a profita de banii bonus sau de spinurile gratuite, jucătorii trebuie să se înregistreze și să-și creeze un cont. Mai mult, anumite platforme de cazino online susțin că jucătorii, pentru a transforma banii bonus în bani reali, trebuie să efectueze un anumit număr de rulaje pentru a retrage sumele câștigate.

Bonus cu spinuri gratuite

Bonusul cu spinuri gratuite este asemănător bonusului de bun-venit. Cazinourile online susțin că oferă jucătorilor de păcănele gratis și spinuri gratuite, fără nicio cerință de depunere. Nu trebuie decât să îți deschizi un cont pe platforma dorită care oferă un astfel de bonus, să accesezi păcănelele din secțiunes „Slots” și să îți revendici premiile. Însă, anumite cazinouri online impun condiții de rulaj de aproximativ 10x.

Bonus pentru clienții fideli

Bonusul pentru clienții fideli este oferit jucătorilor care fac parte din  programul de fidelitate. Conform cazinourile online, acestea oferă recompense precum acces la jocuri exclusive sau posibilitatea de a participa la tombole cu premii în bani.

Bonus Cashback

Bonusul Cashback este oferit jucătorilor de păcănele online care au obținut câștiguri semnificative. Dacă te-ai decis să renunți la păcănelele gratis, dar ai pierdut un volum mare de fonduri la păcănelele cu bani reali, atunci ai posibilitatea de a revendica o parte din suma pariată sub forma unor fonduri bonus.

Cum să alegi păcănelele potrivite?

Platformele de cazinouri online pun la dispoziția jucătorilor sute sau chiar mii jocuri de păcănele online, însă cum vei știi să le alegi pe cele potrivite pentru tine? Mai jos vom enumera câteva dintre criteriile pe care poți avea în vedere în momentul în care te decizi să te joci la păcănelele gratis sau cu bani reali.

Tematica

Unul dintre criteriile pe care le poți avea în vedere este tematica. Conform anumitor cazinouri online, acestea pun la dispoziția jucătorilor o gamă variată de păcănele gratis, dar și pe bani reali, cu o tematică atractivă. Jucătorii susțin că cele mai atractive tematici sunt cele cu fructe, pietre prețioase, aventuri sau bazate pe filme sau seriale.

Limită de pariere

Limitele de pariere determină atât suma pe care jucătorii o pot câștiga, dar și posibilitatea de a intra în curse pentru câștigarea jackpotului. Mai mult, influențează și durata sesiunii de joc.

Rata procentuală a câștigului potențial (RTP)

Cu cât RTP-ul unui joc de păcănele online este mai mare, cu atât jucătorul are mai multe șanse de câștig. Jucătorii susțin că un RTP peste 96% presupune o rată de câștig ridicată.

Număr de role

Există păcănele gratis cu trei, cinci, șase sau șapte role. Cu cât rolele sunt mai multe, cu atât șansele de câștig sunt mai mari.

Cei mai importanți furnizori din industria jocurilor de păcănele online

Conform cazinourilor online, printre cei mai importanți furnizori de păcănele online sunt NetEnt, Novomatic, EGT și Microgaming.

NetEnt

NetEnt a fost fondat în 1996, fiind primul furnizor care a dezvoltat un software pentru cazino bazat pe Java. Conform utilizatorilor, mizele la păcănelele online NetEnt variază de la 0,50 lei la 1,000 lei pentru fiecare spin. Astfel, păcănelele gratis și cele pe bani reali furnizate de către NetEnt sunt potrivite pentru fiecare buget.

Novomatic

Novomatic a fost fondat în 1980, având la activ o gamă variată atât de jocuri cu păcănele gratis, cât și de păcănele pe bani reali. Jucătorii susțin că printre cele mai populare păcănele Novomatic se numără Book of Ra Magic și Burning Wild, care pot fi jucate și pe dispozitivele mobile.

EGT

EGT a fost fondat în 2002 și este un furnizor cunoscut pentru păcănelele sale clasice, cu fructe sau șeptari. Conform jucătorilor, cel mai mare avantaj oferit de păcănelele EGT este Jakcpot Cards – un jackpot progresiv care poate fi declanșat cu orice rotire de minimum 0,10 lei.

Microgaming

Cei de la Microgaming susțin că sunt cei mai vechi furnizori din industria jocurilor de noroc, fiind activi încă din 1994. Jucătorii susțin că cele mai populare păcănele Microgaming sunt Immortal Romance, Major Millions, Thunder Struck sau Mega Moolah.

Cele mai frecvente întrebări

Iată care sunt cele mai frecvente întrebări pe care jucătorii le au cu privire la păcănelele online.

Ce sunt păcănelele gratis?

Majoritatea platformelor de cazino online pun la dispoziția jucătorilor variantele demonstrative ale jocurilor de păcănele care, în mod normal, sunt jucate pe bani reali. Cu sau fără cont de utilizator, te poți juca la păcănelele gratis fără bani a depune reali.

FAQ

❓ Pot câștiga bani atunci când joc la păcănelele gratis?
Dacă te-ai decis să joci la păcănelele gratis, află că anumite cazinouri online oferă jucătorilor bonusuri gratuite fără depunere. Însă, acestea susțin că, pentru a intra în posesia căștigului, este necesară o depunere în bani reali.
❓ Pot revendica mai multe bonusuri în același timp?
Acest lucru depinde de fiecare cazino online în parte. Citește cu atenție Termenii și Condițiile.
❓ Care sunt cele mai populare jocuri de păcănele online din România?
Conform utilizatorilor, cele mai populare jocuri de păcănele online sunt Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Burning Hot, Sizzling Hot, Jumanji, Narcos, Dead or Alive sau Reel Rush.
❓ Mă pot juca păcănele gratis și pe telefonul mobil?
Da. Păcănelele gratis sunt accesibile și pe Android sau iOS. Descarcă aplicațiile din magazinul Google Play sau App Store și bucură-te de jocurile preferate direct în browser.