iSoftbet Recenzie 2024

Pagina principală » iSoftbet Recenzie 2024
Data publicatiei: 11.09.2023
Data actualizării: 21.03.2024

Probabil iSoftbet nu îți sună la fel de cunoscut precum EGT sau Novomatic. Însă, de aproape zece ani, furnizorul se menține și el în topul celor mai apreciați provderi din industria jocurilor de noroc. Acesta fiind apreciat pentru experiența de joc imersivă și memorabilă pe care o transpune în cele peste 100 de sloturi video din portofoliul său.

Cazinou cu jocuri de la iSoftBet
Până la 1200 RON bonus
și 300 Runde Gratuite
4.5/5
1800 RON Bonus
+ 50 RON Gratis
4.3/5
Pachnet de bun venit 2000 lei
4.5/5
Bonus de bun venit 1000€ +125 rotiri gratuite
pentru jucătorii noi
500 RON + 22 rotiri gratuite

În continuare îți voi povesti tot ce trebuie să știi despre iSoftbet. Detalii despre înființare și despre jocurile oferite. Dar și despre caracteristicile care îl fac să se remarce tot mai mult în fața jucătorilor. De asemenea, vei descoperi și o listă cu cazinourile la care vei putea încerca jocuri iSoftbet.  

iSoftbet – Informații generale

iSoftbet este un furnizor de jocuri de noroc consacrat și respectat. Compania a fost fondată în 2010. Și, spre deosebire de alți veterani din industrie, scopul cu care a pornit la drum a fost crearea de jocuri de noroc. Astfel, activitatea principală a furnizorului este de a veni cu titluri atractive și inovative.

Sediile iSoftbet se află la Luxemburg și Londra. Este un furnizor autorizat cu un conținut care respectă cele mai înalte standarde din industrie. Mai mult, toate jocurile iSoftbet sunt licențiate și disponibile la nivel mondial. Fiind optimizate atât pentru mobil, cât și pentru desktop.

Jocuri furnizate de iSoftbet

Așa cum am menționat mai sus, iSoftbet a pornit la drum ca furnizor de jocuri de noroc. Activitate de care se ocupă și în prezent. Titlurile furnizate includ sloturi video, jocuri de cărți și de masă sau jocuri de poker.

Peste 100 de titluri sunt chiar sloturile video. Majoritatea dintre acestea sunt sloturi cu cinci sau trei role. iSoftbet s-a inspirat din tematici populare precum Orient, mitologie, călătorii, natură, istorie, sport sau chiar filme și seriale. Furnizorul se poate lăuda cu o grafică excelentă și efecte sonore care fac ca personajele din slot să prindă viață chiar în fața ta.

De asemenea, începând cu anul 2020, iSoftbet a început să se folosească de mecanica Megaways™. Și a lansat jocuri precum Aztec Gold și Majestic. Mai jos regăsești trei dintre cele mai populare jocuri iSoftbet.

Paranormal Activity

iSoftbet este celebru pentru jocurile sale inspirate din filme și seriale. Slotul Paranormal Activity fiind inspirat din filmul cu același nume. Oferă un RTP de 96,7%, însă ceea ce îl face cel mai atractiv este tocmai grafică care te înfioară de la primul spin. Iar totul este acompaniat de efecte sonore ce îți dau impresia că și tu faci parte din aceeași poveste.

Din punct de vedere al ecranului de joc, Paranormal Activity are cinci role și 243 de linii de câștig. Simbolurile speciale îți oferă fie bani, fie rotiri gratuite. Însă vedetele jocului sunt multiplicatorii, simbolurile Wild stivuite și jocul Demon Wild.

Wisps

Jocul Wisps are o tematică aparte pe care nu o întâlnești la foarte mulți furnizori. Efectele luminoase ireale și strălucitoare îți dau senzația că ai pășit într-un alt univers. Asemănător slotului Paranormal Activity, Wisps are un RTP de 97,1%. Iar pe ecranul de joc vei observa tot cinci role și 243 de linii de câștig.

Ceea ce îl face popular este tocmai simbolul Scatter – Butterfly Wisp. Obținut în număr de trei, îți oferă de până la 15 ori suma mizată și 15 rotiri gratuite. Tot rotiri gratuite oferă și bonusurile Bouncing Wilds și Spiral Wilds.

Shaolin

Inspirația pentru acest joc a fost filmul cu același nume. Shaolin este un slot cu un RTP de 97,1%, având cinci role și 243 de linii de câștig. Simbolurile Yin și Yang declanșează nenumărate combinații câștigătoare. Însă vedeta jocului este luptătorul Kung Fu care declanșează 20 de rotiri gratuite și îți oferă de până la 10 ori suma mizată. Mai mult, câștigurile obținute în timpul rotirilor gratuite sunt triplate.

Caracteristici de bază ale jocurilor furnizate de iSoftbet

iSoft și-a dorit încă de la început să se concentreze doar pe experiența de joc oferită. Furnizând astfel titluri cu tematici inedite ce reușesc să te transpună direct în mijlocul acțiunii. Și totul chiar de pe telefonul tău mobil. Mai jos regăsești câteva dintre caracteristicile de bază ale jocurilor iSoftbet.

  • Tematică diversificată – iSoftbet s-a inspirat din tematici populare precum Orient, mitologie, călătorii sau chiar filme și seriale. Astfel, a creat un mediu de joc diferit. Și spun asta pentru că se concentrează să ofere o experiență imersivă și memorabilă.
  • Compatibile cu dispozitivele mobile – Toate titlurile iSoftbet au fost concepute cu ajutorul tehnologiei HTML5. Fiind astfel compatibile în întregime cu toate dispozitivele mobile. Astfel, poți paria direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă fără să fii nevoit să instalezi un software special. În cazul în care cazinoul la care alegi să te joci nu impune instalarea unui aplicații, te poți juca și direct din browser.
  • Mecanică de joc testată – Pe lângă jocurile clasice, iSoftbet a conceput sloturi care se bazează pe o mecanică de joc testată. Cum ari fi Hold&Win, Megaways™, Ultrabet, Bonus Buy și Megaboard™. O modalitate de a stimula dorința de pariere a jucătorilor.

Jackpoturi progresive iSoftbet

iSoftbet a produs un număr relativ mic de sloturi cu jackpot progresiv. În comparație cu alte jackpoturi oferiți de alți furnizori, jackpoturile iSoftbet nu ajung la o valoare atât de mare. Însă este suficient de atractivă încât să mulțumească toate buzunarele.

Printre cele mai populare sloturi progresive se numără Super Multitimes Progressive. Un slot clasic cu trei jackpoturi progresive. Platoon Wild Progressive, un slot inspirat dintr-un film de război clasic din anii 1980. Și, nu în ultimul rând, Absolute Super Reels, un slot cu tematică cu fructe.

Prezența la cazinourile din România

iSoftbet este prezent la majoritatea cazinourilor din România. Cele mai populare titluri care se regăsesc în portofoliul acestora sunt sloturile progresive și Megaways™. Iată o listă cu câteva dintre cele mai de încredere cazinouri din România unde poți paria la jocurile iSoftbet.

  1. MAXBET – Shining King Megaways™, Majestic Megaways™, Ruby Megaways™, Brilliant Diamonds Hold&Win, Wild Hammer Megaways™, Golden Gallina etc.
  2. SUPERBET – Vegas Hight Roller, The Dalai Panda, Crystal Clans, Fortune Diamond, Golden Tiger, Pearl of the Orient, Jumbo Stampede etc.
  3. FORTUNA – Hot Spin Megaways™, Lucky Clover, Golden Tigger, Creta goes Wild, Cash Camer, Sea of Eiches, Queen of Wonderland Megaways™ etc.

Experiența jucătorilor cu iSoftbet

Jucătorii declară că iSoftbet prezintă mult mai multe avantaje decât dezavantaje. Aceștia sunt încântați de calitatea sloturilor video și de numeroasele caracteristici de care vin însoțite. De la grafica inedită, la interfața intuitivă și efectele sonore care le însoțesc.

De asemenea, un alt criteriu pe care se bazează jucătorii atunci când aleg jocuri iSoftbet este tematica diversificată. Așa cum am menționat și mai sus, iSoft s-a inspirat din tematici populare precum Orient, mitologie, călătorii, natură, istorie, sport sau chiar filme și seriale.

iSoftbet vs. alți furnizori de jocuri

Nu are o experiență la fel de îndelungată precum alți furnizori, însă iSoftbet a știut să se remarce și să se plaseze în top ce mai apreciați provideri. Tocmai pentru că activitatea sa plasează jucătorul pe primul loc. Și spun acest lucru pentru că aproape toate titlurile de la iSoftbet sunt create cu atenție până la cel mai mic detaliu.

Deși este în industrie de aproximativ zece ani, portofoliul de jocuri poate fi comparat cu portofoliul altor provideri. Cu peste 100 de titluri adunate și în jur de 30 de jocuri noi lansate în fiecare an, iSoftbet reușește să atragă milioane de utilizatori din întreaga lume.

iSoftbet: Concluzie

Încă de la înființare, iSoftbet s-a concentrat să ofere o experiență de joc cu totul altfel. Și, conform jucătorilor, acesta a și reușit. Atenția la detalii acordată tematicii și structurii de joc l-au ajutat să se plaseze în top cel mai apreciat furnizor de jocuri de noroc.

Cu un portofoliu care cuprinde peste 100 de sloturi video, iSoftbet se poate lăuda că oferă calitate în detrimentul cantității. Iar vestea bună este că le poți încerca de pe orice dispozitiv mobil.

Alege-ți cazinoul preferat și pornește în aventură cu sloturile de la iSoftbet. Însă nu uita să pariezi responsabil!

Întrebări frecvente despre iSoftbet

iSoftbet este un furnizor licențiat?

Da, iSoftbet este un furnizor autorizat cu un conținut care respectă cele mai înalte standarde din industrie. Mai mult, toate jocurile iSoftbet sunt licențiate și disponibile la nivel mondial.

Când s-a lansat iSoftbet?

iSoftbet este un furnizor relativ nou în industria jocurilor de noroc. S-a lansat în 2010, având sediile la Luxemburg și Londra.

Care sunt cele mai populare jocuri iSoftbet?

Printre cele mai populare jocuri iSoftbet se numără Paranormal Activity, Wispas și Shaolin. Însă și jocurile Aztec Gold și Majestic Megaways™ sunt la fel de populare.

Pot paria la jocurile iSoftbet și de pe telefonul mobil?

Da, poți paria la jocurile iSoftbet și de pe telefonul mobil. Datorită tehnologiei HTML5, acestea sunt compatibile în totalitate cu toate ecranele telefonelor mobile. Așa că te poți juca fie din aplicație, dacă există, fie direct din browser.