Loto Keno

Pagina principală » Loto Keno
Data publicatiei: 06.04.2023
Data actualizării: 22.06.2023

Loto Keno este un joc de loterie popular care a luat naștere în China acum peste 2.000 de ani. De atunci a devenit un joc îndrăgit în multe țări din întreaga lume, oferind jucătorilor șanse destul de mari de câștig, cu un format simplu și ușor de înțeles. Spre deosebire de jocurile clasice de loto, la loto Keno sunt extrase 20 de numere dintr-un total de 80 de numere. Aceasta este prima variantă de Loto Keno apărută. Între timp, au apărut și altele, unde se extrag 20 de numere dintr-un total de 70 sau 62 de numere. În acest articol, vom explora tipurile de loterii Keno existente, unde poți juca Loto Keno în România, dar și strategii care să-ți crească șansele de câștig.

Top 3 Casino
Bonus de bun venit până la 6.000 ron
+ 270 rotiri gratuite
Bonus de bun venit 1000€ +125 rotiri gratuite
pentru jucătorii noi
Bonus de bun venit - 200%
Depozit: 15 EUR
Pari: x45

Cum să joci Loto Keno

Loto Keno este un joc de loterie simplu care presupune să selectezi câteva numere în speranța că acestea se vor potrivi cu numerele extrase la întâmplare. La loto Keno, tot ce trebuie să faci este să îți alegi niște numere de la 1 la 80 (ori 72 sau 60, după tipul loteriei). Poți selecta până la maximum 20 de numere, dar poți selecta și un singur număr. Trebuie să știi că valoarea câștigului depinde de câte numere ai ales, dar și de câte ai nimerit. Cu cât mai multe numere se potrivesc cu cele extrase, cu atât câștigul va fi mai mare. De exemplu, dacă ai selectat cinci numere și le-ai nimerit pe toate cinci, vei avea un câștig mai mare decât dacă ai fi nimerit doar două numere. Dacă reușești să nimerești toate cele 20 de numere, atunci poți spune că te-ai îmbogățit. 

În unele versiuni de Loto Keno, poți alege să joci aceleași numere pentru mai multe runde, ceea ce îți crește șansele de câștig. Cazinourile îți oferă un generator de numere aleatorii, așa că dacă ești în pană de idei și nu știi ce numere să alegi, acest generator te va ajuta. Odată ce ai ales numerele si miza, atunci tot ce trebuie să faci este să aștepți extragerea.

Jocul Loto Keno este o modalitate distractivă și interesantă de a-ți încerca norocul să câștigi premiul cel mare. Este tot uin joc de noroc, dar există strategii pe care le poți folosi pentru a îți crește șansele de câștig. Dar vom vorbi mai târziu despre aceste strategii.

Unde poți juca Loto Keno

Dacă vrei să încerci și tu acest tip de loterie atât de populară, trebuie să știi că o poți face online. Majoritatea cazinourilor online au în portofoliu loto Keno, iar cele mai bune testate de noi sunt următoarele:

Dacă alegi unul dintre acestea cazinouri pentru a juca Loto Keno, tot ce mai trebuie să faci este să îţi creezi un cont de jucător. Acest lucru îl poţi face urmând paşii de pe site-ul ales, dar, ca să nu crezi că e mare lucru, îţi spunem şi care este procesul în mare. Ca să îţi creezi un cont, trebuie să apeşi butonul de Înregistrare, apoi să introduci datele cerute, precum adresa de email, numele sau numărul de telefon. Apoi, va trebui ca identitatea să îţi fie verificată, ceea ce presupune ca tu să furnizezi cazinoului ales un act de identitate sau alte acte care îţi vor fi cerute. Atenţie, verifică întotdeauna ca platforma pe care ai ales să joci să fie una care deţine licenţă de funcţionare, pentru ca tu să fii sigur că joci în siguranţă şi că banii tăi sunt în siguranţă. Cazinourile din lista noastră sunt toate de încredere şi licenţiate, aşa că n-ai de ce să te temi. Odată ce contul ţi-a fost validat, trebuie să depui o sumă de bani pentru a avea ce să mizezi. După ce ai făcut acest lucru, trebuie să mergi în secţiunea de Loto a cazinoului şi să alegi tipul de loterie pe care vrei să îl joci. Apoi îţi mai rămâne doar să alegi numerele şi să aştepţi extragerea.

Cele mai populare loterii Keno online

În fiecare zi, tot mai mulţi români aleg să îşi încerce norocul la loteriile online, în special la cele de tip Keno. Iar mai joc vei găsi o listă a celor mai populare loterii Keno din România:

  • Polonia Multi Loto – chiar dacă numele nu include şi Keno, acest tip de loterie este tot una de tip Keno. Şi noi credem că în România este cea mai cunoscută loterie online. În fiecare zi au loc câte două extrageri, una la ora 15:00 şi cealaltă la ora 22:40. La Loto Polonia Keno sunt extrase 20 de numere dintr-un total de 80.
  • Grecia Keno – este poate cea mai jucată loterie din România. Şi nu e de mirat, având în vedere că extragerile au loc din 5 în 5 minute pe parcursul întregii zile. Şi aici, ca şi la Polonia Multi, sunt extrase 20 de numere din 80.
  • Loto Italia Keno – aceasta este o loterie unde se extrag 20 de numere din 90. Extragerile au loc şi aici tot la un interval de 5 minute, dar nu o găseşti chiar la toate agenţiile. Acestă loterie are denumirea oficială de Italia Keno 10e Loto.
  • Loto Slovacia Keno – şi această loterie este extrem de populară în România. Extragerile au loc tot din 5 în 5 minute şi sunt extrase 20 din 80 de numere.

Mai trebuie să ştii că mizele pentru aceste loterii online pornesc de obicei de la 1 leu, aşa că oricine îşi poate permite să încerce măcar de distracţie aceste loterii. Oricum, nu uita să joci mereu în mod responsabil şi să nu pariezi niciodată mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.

Cum verific dacă am câştigat la Loto Keno

Joci online, verifici online! Cam aşa se rezumă verificarea rezultatelor la loteriile internaţionale. Cel mai simplu este să verifici rezultatele pe platforma cazinoului pe care ai ales să joci. De obicei, rezultatele le poţi vedea live, dar există şi situaţii în care numerele extrase sunt disponibile la 15 minute după extragere. În plus, pe lângă site-urile caselor de pariuri, internetul este plin de site-uri care oferă rezultatele de la diverse loterii online.

Dacă cumva nu obişnuieşti să joci online şi îţi place să o faci într-o agenţie fizică, atunci cel mai simplu este să mergi în agenţia unde ai plasat biletul şi să verifici rezultatul. Toate ţi le vor afişa la scurt timp după ce s-a făcut extragerea.

    
Strategii de joc şi sisteme câştigătoare la Loto Keno

Nu o să insistăm foarte mult pe acest subiect pentru că nu există nicio strategie care să îţi garanteze vreun câştig la orice loterie, indiferent că vorbim despre Keno sau nu. Până la urmă, singura ta sarcină este să alegi nişte numere, iar, dacă ai noroc, acestea pot fi extrase. Loto Keno, ca şi orice alt joc de loto, este un joc care se bazează pe noroc. Noi îţi putem da doar câteva sfaturi care te vor ajuta să nu arunci cu banii aiurea.

Unul dintre sfaturi ar fi să alegi numerele pe baza unei analize statistice. Există site-uri care oferă aceste analize şi care îţi arată şi care au fost numerele cel mai des extrase, dar şi numerele care n-au fost atât de mult extrase în ultima perioadă. De aici, totul ţine de norocul şi inspiraţia fiecăruia.

O altă strategie ar fi să joci mai multe numere, deoarece asta îţi poate creşte şansele de a câştiga. Şi cu cât nimereşti mai multe numere, cu atât câştigul va fi mai mare, normal. Oricum, nu uita să îţi gestionezi cum trebuie bugetul. Decide ce bani aloci pentru acest tip de distracţie şi ai grijă să nu depăşeşti suma.

FAQ

❓ Cum pot juca la Lotto Keno?
Lotto Keno se joacă prin selectarea numerelor dintr-o grilă de 80 de numere, de obicei de la 1 la 80. Jucătorii aleg de obicei între 1 și 10 numere, dar pot alege şi 20, apoi așteaptă ca numerele câștigătoare să fie extrase. Cu cât un jucător ghicește mai multe numere corect, cu atât poate câștiga mai mult.
❓ Care sunt șansele de câștig la Lotto Keno?
Șansele de câștig la Loto Keno depind de câte numere alege un jucător și de câte numere sunt extrase. În general, cu cât un jucător selectează mai multe numere, cu atât mai mari sunt șansele sale de câștig. Cu toate acestea, chiar și cu cele mai bune strategii și sisteme, șansele de a câștiga depind de noroc.
❓ Există strategii câștigătoare pentru Lotto Keno?
Deși nu există o modalitate garantată de a câștiga la Lotto Keno, unele strategii pot îmbunătăți șansele unui jucător. Acestea includ selectarea numerelor pe baza unei analize statistice sau jucarea mai multor numere.
❓ Pot să joc Lotto Keno online?
Da, multe loterii și site-uri de jocuri de noroc online oferă jocuri Lotto Keno care pot fi jucate online. Cu toate acestea, este important să te asiguri că site-ul sau loteria are o reputație și o licență înainte de a juca, pentru a asigura un joc corect și plata promptă a oricăror câștiguri.
TOP cazinoul românesc al lunii