Danger High Voltage
4.0

Danger High Voltage

Data publicatiei: 01.12.2023
Data actualizării: 01.12.2023
Pagina principală » Pacanele » Danger High Voltage

Vrei să ai parte de câștiguri electrizante? Atunci Danger High Voltage slot este alegerea potrivită! Citește în continuare pentru a afla tot ce trebuie să știi despre acesta. De la mecanici de joc, la simboluri și linii de câștig.

danger high voltage slot

Introducere în Danger High Voltage

Slotul Danger High Voltage face parte din jocurile de noroc dezvoltate de Big Time Gaming (BTG) cu un RTP de 95.67%. Este un slot video cu șase role și patru rânduri, având până la 4,096 de modalități de câștig posibile. Jocul are o tematică muzicală, fiind inspirat din melodia celor de la Electric Six.

Grafică și design electrizante în Danger High Voltage Free Slot

Danger High Voltage slot demo are un design vibrant și captivant. Fiind un slot inspirat din muzică, fundalul reflectă cu succes atmosfera disco specifică anilor 2000. Astfel, poți observa elemente precum lumini strălucitoare sau steluțe.

Mecanici de joc Danger High Voltage max win

Slotul Danger High se bazează pe tehnologia Megaways, o inovație de la BTG. Aceasta implică un număr variabil de modalități de câștig în fiecare rundă, deoarece numărul de simboluri care pot apărea pe fiecare rol poate varia.

Simboluri și linii de câștig

Danger High Voltage demo include o varietate de simboluri și linii de câștig. Iată care sunt.

 • Simboluri standard
  • Cărți de joc: Reprezentate de A, K, Q, J, 10 care sunt simboluri cu valori mai mici.
  • Simboluri tematice: Reprezentate de clopote, steluțe, diamante și inimi. Acestea reflectă atmosfera rockului și a muzicii.
 • Simboluri speciale
  • Wild: Poate fi Wild Fire și Wild Electricity. Simbolul foc apare aleatoriu pe rolele 2-5 și este stivuit pe coloană, crescând câștigurile prin înlocuirea simbolurilor. Simbolul electricitate vine însoțit de multiplicator x6. 
 • Scatter: Simbolul Scatter este reprezentat de inscripția „My Desire”. Obținerea a cel puțin trei simboluri Scatter declanșează runda bonus.
 • Linii de câștig: Pentru că se bazează pe tehnologia Megaways, există până la 4,096 de moduri diferite de a obține o combinație câștigătoare într-o singură rundă. Câștigurile sunt obținute atunci când simboluri identice apar pe role adiacente de la stânga la dreapta.

Rundele bonus – Oportunități de câștig crescute

Atunci când simbolul Scatter apare în număr de trei sau mai mult, declanșează două runde bonus.

⚡️High Voltage Free spins  necesită cel puțin trei simboluri Scatter primești 15 rotiri gratuiterolele 2 până la 5 pot să aibă simboluri Wild cu multiplicatori atașați  
🔥Gates of Hell Free spins  necesităcel puțin trei simboluri Scatter primești 7 rotiri gratuiteun simbol special este ales pentru a deveni Wild  

Compatibilitate mobilă – Joc pe orice dispozitiv

Danger High Voltage demo play a fost optimizat pentru a se adapta diferitelor dimensiuni de ecrane și sisteme de operare. Astfel, te poți bucura de experiența de joc atât de pe un sistem de operare Android, cât și iOS.

Cazinouri online recomandate pentru Danger High Voltage

 1. Betano
 2. NetBet

Concluzie

Danger High Voltage a câștigat popularitate datorită tematicii sale muzicale și a mecanicii inovatoare Megaways. Această tehnologie oferă o varietate impresionantă de modalități de câștig în fiecare rundă, adăugând o doză suplimentară de imprevizibilitate.

Alege să pariezi la High Voltage și bucură-te de cele două runde bonus și 4,096 de moduri diferite de a obține o combinație câștigătoare într-o singură rundă. Dar nu uita să pariezi responsabil!

Cele mai frecvente întrebări despre Danger High Voltage big win

Ce este tehnologia Megaways în Danger High Voltage?

Tehnologia Megaways schimbă numărul de modalități de câștig în fiecare rundă, permițând un număr variabil de simboluri pe role.

Care sunt caracteristicile speciale Danger High Voltage?

Slotul include caracteristici speciale precum runde bonus distincte și multiplicatori care pot crește potențialul de câștig.

Cum se declanșează runda bonus în Danger High Voltage?

Runda bonus este declanșată atunci când obții cel puțin trei simboluri Scatter reprezentate de inscripția „My Desire”.

Mă pot juca Danger High Voltage și în varianta demo?

Da, te poți juca gratuit Danger High Voltage, fără să pariezi bani reali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *