Sizzling Hot

Sizzling Hot

Data publicatiei: 11.08.2023
Data actualizării: 21.03.2024
Pagina principală » Pacanele » Sizzling Hot

Sizzling Hot există în industria jocurilor de noroc de 20 de ani. Conceput în 2003 de către Novomatic, a fost printre primele sloturi care au apărut și în online. Inițial, a fost lansat sub denumirea de Admiral Sizzling Hot. Și, pentru că s-a bucurat de un succes real, Novomatic a lansat încă șapte versiuni ale jocului.

sizzling-hot-online-slot

Dacă ești la început de drum sau pur și simplu vrei să retrăiești o experiență de joc clasică, ai ajuns în locul potrivit. În articolul de față vei afla tot ce trebuie să știi despre Sizzling Hot online. De la caracteristici de bază, modalități prin care poți paria, dat și ce îl face atât de special.

Sizzling Hot: Caracteristici de bază

Nume: Sizzling HotTip: Slot video
Data lansării: 6 martie 2003RTP: 95,66%
Dezvoltator: NovomaticRole: 5
Tematică: Fructe, șeptariRânduri: 3
Linii de plată: 5Volatilitate: Mare
Pariu minim: 0,10 RONPariu maxim: 100 RON
Câștig maxim: 100,000 RONRotiri gratuite: Nu
Specială: NuSimbol Scatter: Da
Simbol Wild: NuJoc bonus: Nu
Re-rotiri: NuMultiplicatori: Nu
Jackpot: Nu

Cum pariezi la Sizzling Hot?

Sizzling Hot întruchipează simplitatea unui joc clasic. Deși nu dispune de efecte sonore sau grafice speciale, jucătorii îl apreciază pentru experiența pe care le-o oferă. Novomatic a încercat să creeze un template pe care, mai apoi, l-au urmat și alții. Fructele și șeptarii fiind elementele de bază ale unui joc de păcănele tradițional.

Dispuse pe un ecran de joc minimalist, elementele sunt așezate în așa fel încât să fie vizibile și ușor de accesat. Atât simbolurile, cât și butoanele de joc, apar pe un fundal purpuriu cu elemente de roșu și galben.

În ceea ce privește efectele sonore, combinațiile câștigătoare declanșează sunetele specifice unui joc de cazino. Nu există muzică de fundal, însă butonul START este însoțit și el de efectele sonore menționate anterior.

Toate butoanele de care ai nevoie sunt afișate în partea de jos. Butonul START învârte rolele. Pentru a paria, setează miza dorită din butoanele – sau + de lângă MIZĂ TOTALĂ. Pentru a câștiga, trebuie să obții minim două simboluri identice, de la stânga la dreapta. Cu excepția simbolului Scatter care plătește oriunde pe ecranul de joc. Și îți poate aduce un multiplicator cuprins între 2x și 50x.

Ce ne place la Sizzling Hot și ce nu

Chiar dacă nu oferă atât de multe beneficii precum alte sloturi moderne, Sizzling Hot se remarcă datorită experienței de joc originale. Mulți pariori și-au început aventura în universul păcănelelor cu Sizzling Hot demo. Regulile simple și efectele sonore tradiționale te fac să te întorci la el iar și iar. Mai jos ți-am pregătit o listă cu câteva dintre avantajele și dezavantajele jocului.

Avantaje:
1. Reguli simple care pot fi învățate în varianta demo
2. Interfață autentică de joc
3. Disponibilitatea funcției gamble
Dezavantaje:
1. Indisponibilitatea funcțiilor speciale și a jackpotului
2. Nu mai poate fi jucat pe bani reali

Cazinouri la care poți juca Sizzling Hot

Conform unor surse oficiale, varianta originală a slotului Sizzling Hot nu mai poate fi jucată pe bani reali la niciun cazino. Cu toate acestea, multe dintre cazinourile online din România oferă Sizzling Hot Deluxe care este varianta îmbunătățită a jocului original.

De exemplu, poți juca Sizzling Hot Deluxe la eFortuna. Înregistrează-te și vei fi întâmpinat cu un bonus de bun venit de 2,000 RON și 500 de rotiri gratuite. De altfel, și Princess Casino dispune în portofoliul său de toate variațiile jocului Sizzling Hot.

Sizzling Hot pe mobil

Varianta web a jocului Sizzling Hot este compatibilă cu toate ecranele telefoanelor mobile. În funcție de cazinoul la care alegi să pariezi, te vei putea juca atât de pe web, cât și din aplicație. Odată deschis, vei observa că slotul prezintă aceleași funcționalități precum varianta de pe desktop. Singura diferență constă în amplasarea rolelor și rândurilor.

Așadar, ecranul de joc este împărțit în două. În partea de sus apar simbolurile, iar în partea de jos sunt amplasate butoanele de joc. Apasă START, iar rolele se vor învârti ca pe desktop. MIZĂ TOTALĂ și funcția AUTO înconjoară butonul principal. Meniul și liniile de plată sunt afișate sub acestea.

Întreaga experiență de joc se desfășoară pe un fundal roșu. Singurul minus ar fi că efectele sonore nu pot fi declanșate de fiecare dată. Asigură-te cu sunetul este constant pornit din setări.

Cel mai important aspect atunci când vine vorba de jocul pe mobil îl reprezintă conexiunea la internet. Aceasta trebuie să fie stabilă pentru ca mecanica de joc să se desfășoare fără întreruperi.

Cum câștigi rotiri gratuite cu Sizzling Hot?

Fiind un joc clasic, Sizzling Hot nu oferă runde bonus sau speciale cu rotiri gratuite. Cu toate acestea, există alte jocuri furnizate de Novomatic la care poți activa funcții speciale cu rotiri gratuite. Printre acestea se numără și Lucky Lady’s Charm Deluxe.

Atunci când pe ecran îți apar trei globuri de cristal este activată runda bonus cu rotiri gratuite. Indiferent de locul în care se află, simbolurile Scatter declanșează 15 rotiri gratuite care îți triplează câștigurile.

Mai mult, dacă în timpul rundei bonus îți mai apar alte trei globuri de cristal, vei primi încă 15 rotiri gratuite. Sună bine, nu-i așa?

Sizzling Hot: Simboluri

Așa cum vei observa și mai jos, simbolul care plătește cel mai mult este șeptarul. Acesta îți poate aduce câștiguri de până la x1,000 miza. Pentru a câștiga, trebuie să obții minim două simboluri identice, de la stânga la dreapta. Cu excepția simbolului Scatter care poate apărea oriunde pe ecran. Și îți poate aduce un multiplicator cuprins între 2x și 50x.

sizzling hot gameplay

În ordinea câștigului, în slotul Sizzling Hot demo găsești și: pepene, struguri, prună, lămâie, portocală și cireșe. Iată tabelul de plată pentru fiecare în parte.

Tabel de plată

Șeptar
5 x1000
4 x200
3 x20
Simbol Scatter (Stea)
5 x50
4 x10
3 x2
Pepene
5 x100
4 x40
3 x10
Struguri
5 x100
4 x40
3 x10
Prună
5 x40
4 x10
3 x4
Lămâie
5 x40
4 x10
3 x4
Portocală
5 x40
4 x10
3 x4
Cireșe
5 x40
4 x10
3 x4
2 x1

Sizzling Hot: Speciale

Sizzling Hot nu oferă runde bonus și nici nu declanșează runde speciale. Cu toate acestea, Novomatic a conceput un slot clasic cu două dintre cele mai populare funcționalități: funcția gamble și funcția autoplay.

Funcția GAMBLE

Funcția gamble este cea mai întâlnită funcție la jocurile de noroc. Concepută în avantajul tău, îți poți crește câștigurile de fiecare dată când ai parte de o mână câștigătoare. Astfel, îți poți dubla câștigul dacă ghicești culoarea cărții. Ai la dispoziție două variante: roșu sau negru. Este important să reții că, în cazul în care nu ghicești, suma acumulată se va pierde. Ai dreptul să îți dublezi câștigul de cinci ori.

Funcția AUTO

Cunoscută și ca autoplay, această funcție poate apăsa butonul spin în locul tău. Pariurile se opresc în momentul în care deselectezi funcția apăsând pe AUTO.

Sizzling Hot: Jackpot

Din păcate, Sizzling Hot nu oferă niciun fel de jackpot. Însă prezența acestuia este înlocuită de simbolul Scatter. Steaua norocoasă plătește indiferent de locul în care apare pe ecranul de joc. Așadar, dacă obții cinci simboluri Scatter, miza ta se dublează până la x50. Steaua poate deveni simbolul tău norocos!

Sizzling Hot: Concluzie

Dacă și tu ți-ai început aventura în lumea jocurilor de noroc cu Sizzling Hot, atunci sper că acest articol ți-a trezit cele mai frumoase amintiri. Pe de altă parte, dacă ești la început de drum, slotul Sizzling Hot îți va fi cel mai mare aliat.

Tocmai simplitatea cu care a fost conceput îi redă și autenticitatea. Șeptarii, fructele și efectele sonore reprezintă elementele clasice ale unui joc de păcănele tradițional. Chiar dacă vei observa lipsa unui jackpot sau a unei runde bonus cu rotiri gratuite, te poți bucura de alte funcționalități. De exmeplu, funcția gamble te poate ajuta să îți dublezi câștigul

Joacă responsabil și întoarce-te în timp la o experiență de joc autentică și fierbinte.

FAQ

Cum câștig la Sizzling Hot?

Pentru a câștiga la Sizzling Hot, trebuie să obții minim două simboluri identice de la stânga la dreapta. Cu excepția simbolului Scatter care poate apărea oriunde pe ecran. Și îți poate aduce un multiplicator cuprins între 2x și 50x.

Pot paria la Sizzling Hot și de pe telefonul mobil?

Da, poți paria la Sizzling Hot online și de pe telefonul mobil. Mai mult, poți face asta direct din browser sau dintr-o aplicație mobilă, dacă există.

Mă pot juca gratis la Sizzling Hot?

Da. Novomatic a conceput și varianta Sizzling Hot demo. Te poți juca fără să pariezi bani reali. Fiind un mod ideal prin care să te poți familiariza cu regulile jocului.

Cât pot să câștig cel mai mult la Sizzling Hot?

Câștigul maxim poate ajunge la 100,000 RON. Însă îți poți dubla câștigurile constant cu ajutorul funcției gamble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *