Sweet Bonanza

Sweet Bonanza

Data publicatiei: 14.08.2023
Data actualizării: 21.03.2024
Pagina principală » Pacanele » Sweet Bonanza
Avantaje
  • Modul avalanșă îți oferă multe șanse de câștig
  • Grafică vibrantă
  • Posibilitatea de a cumpăra 10 rotiri gratuite
  • Șansă dublă de a câștiga runda specială
Dezavantaje
  • Mizele mici nu îți oferă prea multe șanse de câștig
  • Lipsa jackpotului

Sweet Bonanza este slotul de care ai nevoie atunci când vrei să încerci o experiență de joc delicioasă și plină de câștiguri.  Furnizat de către Pragmatic Play, acesta a apărut în anul 2019. Și, încă de atunci, își încântă jucătorii cu funcții unice precum șanse duble la runda specială sau funcția de bonus buy.

Joacă gratis Sweet Bonanza și pregătește-te să dai lovitura! Citește recenzia și află tot ce trebuie să știi despre slot. De la modalitatea de joc, la simboluri, specială și cazinourile unde îl poți încerca.

Sweet Bonanza: Caracteristici de bază

Nume: Sweet BonanzaData lansării: 25 iunie 2019
Tip: Slot video în cascadăDezvoltator: Pragmatic Play
Tematică: Dulciuri, fructeRTP: 96,48%
Role: 6Rânduri: 5
Linii de plată: În cascadăVolatilitate: Medie-ridicată
Pariu minim: 0,20 RONPariu maxim: 400 RON
Câștig maxim: 8,000,000+ RONRotiri gratuite: Da
Specială: DaSimbol Scatter: Da
Simbol Wild: NuJoc bonus: Da
Re-rotiri: NuMultiplicatori: Da
Jackpot: Nu

Cum pariezi la Sweet Bonanza?

Slotul Sweet Bonanza te fascinează încă de la primul click. Grafica vibrantă te poartă într-un univers desprins parcă dintr-un film cu Willy Wonka. Fundalul presupune animații 3D cu nori pufoși din vată de zahăr și bomboane fructate delicioase. Efectele sonore completează cu muzica de pe fundal pe care o poți opri din butonul din partea stângă.

Sweet-Bonanza-Slot-Logo

În ceea ce privește ecranul de joc, butoanele sunt amplasate într-un mod care să-ți fie cât mai la îndemână. Butonul de spin se află jos, în partea dreaptă. Este însoțit de funcția de autoplay care pariază în locul tău. Cu butoanele + sau – poți mări sau micșora miza. Dar și posibilitatea de a alege un multiplicator pentru a avea șansa de a obține rotiri gratuite.

În partea stângă sunt afișate funcțiile speciale: buy feature și double chance to win feature. Despre acestea îți voi povesti în rândurile de mai jos. Credit și bet te țin constant la curent cu soldul de care dispui, dar și cu suma cu care pariezi în orice moment.

Pentru a obține câștiguri delicioase trebuie ca minim opt simboluri identice, învecinate, să apară oriunde pe role. Fascinant este că, de fiecare dată când le și obții, acestea dispar de pe ecran pentru a-ți oferi mai multe șanse de câștig.

Ce ne place la Sweet Bonanza și ce nu

Conform părerilor utilizatorilor și a propriei experiențe de joc, Sweet Bonanza este un slot care presupune multe avantaje. Deși lipsa unui jackpot poate fi resimțită, compensează cu funcțiile speciale oferite. Modul colapsabil care face loc constant altor câștiguri și șansa dublă de a câștiga rundele gratuite te fac să revii iar și iar.

Cazinouri la care poți juca Sweet Bonanza

Fiind un slot popular, poți juca gratis Sweet Bonanza la o mulțime de cazinouri online din România. Tocmai opțiunea de joc demonstrativ îi atrage pe mulți jucători să încerce acest slot. Și mulți rămân fascinați atât de grafică, cât și de funcționalitățile multiple.

Printre cele mai de încredere cazinouri online la care poți juca Sweet Bonanza gratis se numără Princess Casino și Casa Pariurilor. Accesează-le și vei fi întâmpinat cu un bonus de bun venit de până la 3,000 RON + 710 rotiri gratuite.

Sweet Bonanza pe mobil

Vestea bună este că poți paria la slotul Sweet Bonanza direct de pe telefonul tău mobil. Indiferent de locul în care te afli. Trebuie doar să ai o conexiune stabilă la internet. De asemenea, acesta poate fi accesat din browser sau din aplicația mobilă, dacă există.

Varianta mobilă oferă aceleași funcționalități precum varianta web. Te bucuri de rundele bonus și de speciale în același mod. Iar grafică este la fel de vibrantă. Dacă vei studia cu atenție ecranul de joc, vei observa anumite detalii care se găsesc doar pe mobil. De exemplu, pe fundal apar acadele și bomboane colorate diferite.

Pentru că este adaptat pentru ecranele telefoanelor mobile, și ecranul de joc este puțin diferit. Rolele și rândurile sunt amplasate în partea de sus, iar butoanele de joc te așteaptă chiar sub acestea.

Cum câștigi rotiri gratuite cu Sweet Bonanza?

Atracția principală a jocului constă tocmai în posibilitatea de a obține rotiri gratuite. Iar acest lucru este posibil prin intermediul funcției speciale bonus buy. Poți cumpăra 10 rotiri gratuite pentru sume care variază între 20 – 40,000 RON, în funcție de miza pe care ai ales-o.

De asemenea, dacă obții patru sau mai multe simboluri Scatter, câștigi 10 rotiri gratuite. Iar dacă obții alte trei simboluri Scatter pe lângă cele menționate mai sus, primești încă cinci rotiri gratuite.

Sweet Bonanza: Simboluri

Așa cum reiese și din denumirea slotului, acesta este plin de bomboane și fructe dulci. Care dau năvală și te răsplătesc indiferent de poziția pe ecranul de joc. Mai mult, acestea cad în avalanșă și dispar pentru a fi înlocuite cu alte combinații câștigătoare.

Pentru ca spinul tău să fie unul norocos, ai nevoie de cel puțin opt simboluri identice. Cel care plătește cel mai bine este simbolul Scatter care apare sub formă de acadea gigantică. Iar inima roșie îți aduce un câștig de până la 50x miza pentru mai mult de 12 simboluri pe role.

sweet bonanza Gameplay-ul

În ordinea câștigului, în slotul Sweet Bonanza demo găsești și: bomboane mov, bomboane albastre, mere, prune, pepene, struguri și banane. Iată tabelul de plată pentru fiecare în parte.

Tabel de plată

Acadea
6 x100
5 x5
4 x3
Inimă roșie
12+ x50
10-11 x25
8-9 x10
Aleatoriu
X2-100
Bomboană mov
12+ x25
10-11 x10
8-9 x2.5
Bomboană verde
12+ x15
10-11 x5
8-9 x2
Bomboană albastră
12+ x12
10-11 x25
8-9 x1.5
Măr
12+ x10
10-11 x1.5
8-9 x1
Prună
12+ x8
10-11 x1.2
8-9 x0.8
Pepene
12+ x5
10-11 x1
8-9 x0.5
Strugure
12+ x4
10-11 x0.9
8-9 x0.4
Banană
12+ x2
10-11 x0.75
8-9 x0.25

Sweet Bonanza: Speciale

Sweet Bonanza nu este doar un joc clasic cu fructe. Pragmatic Play a conceput un slot special care, de altfel, îți oferă și funcții speciale. Vizibile pe un ecran de joc cu o grafică superioară, vei avea parte de un bonus cu sute de rotiri delicioase.

Șansă dublă de a câștiga runda specială

Speciala se declanșează odată cu apariția a patru simboluri Scatter identice pe ecranul de joc. Reprezentat de acadeaua gigantică și colorată, simbolul Scatter îți aduce 10 rotiri gratuite. Mai mult, în timpul rundei bonus, simbolul colorat în formă de glob îți mai poate aduce și multiplicatori de până la 100x miza. Atunci când apar pe ecran încă trei simboluri Scatter, alte cinci runde gratuite îți sunt alocate.

Cumpără speciala

Dacă ești nerăbdător ca ecranul de joc să se transforme într-o explozie colorată și delicioasă, ai posibilitatea de a cumpăra funcția specială. Așadar, 10 rotiri gratuite îți vor fi alocate pentru o sumă cuprinsă între 20 RON și 40,000 RON. Este important să reții că cele două funcții speciale nu pot fi declanșate în același timp.

Sweet Bonanza: Jackpot

Din păcate, Sweet Bonanza nu oferă niciun tip de jackpot. Însă, nu îți face griji. Datorită volatilității medii spre mari, câștigurile sunt ridicate. Desigur, cu cât miza cu pariezi este mai mare, cu atât cresc și câștigurile. Iar vestea bună este că câștigul maxim poate ajunge la 8,000,000+ RON.

Sweet Bonanza: Concluzie

Pragmatic Play este cunoscut pentru jocurile sale de ultimă generație. Iar Sweet Bonanza se numără și el printre acestea. Cu o grafică modernă și vibrantă, slotul îți oferă funcții speciale care să te poarte într-o aventură delicioasă.

sweet bonanza logo 3

Datorită volatilității sale medii spre mari, câștigurile sunt declanșate rar. Însă sunt fabuloase atunci când le obții. Câștigul maxim poate ajunge chiar și la 8,000,000 RON.

Deși cele 10 rotiri gratuite pot fi cumpărate, sfatul meu este să profiți de șansele duble la runda specială. Ecranul de joc va deveni o explozie colorată și dulce și îți va oferi automat rotirile gratuite. Mai mult, dacă în timpul rundei bonus îți apar încă trei simboluri Scatter, vei primi încă cinci rotiri gratuite.

Joacă responsabil și adună cât mai multe simboluri delicioase!

FAQ

Cum câștig la Sweet Bonanza?

Pentru a câștiga la Sweet Bonanza trebuie să obții minim opt simboluri identice. Acestea plătesc oriunde s-ar afla pe role.

Pot paria la Sweet Bonanza și de pe telefonul mobil?

Da, slotul Sweet Bonanza poate fi accesat și de pe telefonul mobil. Acesta este adaptat pentru ecranelele telefoanelor mobile și oferă aceleași beneficii.

Mă pot juca gratis la Sweet Bonanza?

Da, te poți juca și Sweet Bonanza demo. Astfel, te poți familiariza cu regulile jocului, însă nu poți paria pe bani reali.

Cât pot să câștig cel mai mult la Sweet Bonanza?

Câștigul maxim poate ajunge la 8,000,000+ RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *